Tehnologija
-
Tehnologija

Tehnologija

Performanse koje su vam potrebne da biste efikasno i pouzdano obavili svoj posao

Novi IVECO Daily šasija s kabinom koristi napredne tehnologije motora i menjača i tako postiže vrhunske performanse i izuzetnu uštedu goriva koja vam je potrebna da biste svoj posao obavili efikasno, pouzdano i sa izuzetno niskim uticajem po okolinu.
Ovo teretno vozilo može računati na motore vrhunske tehnologije radi smanjenja emisije izduvnih gasova dostižući pri tome izuzetne performanse:

  • Tehnologija LP-EGR bez AdBlue®: modeli koji koriste Ivecov motor od 2,3 litre F1A s povratom izduvnih gasova pod niskim pritiskom uživaju jako jednostavno održavanje, uz osiguravanje uštede goriva te funkcije kao što su uljna pumpa promenljive zapremine i turbopunjač.
  • Tehnologija SCR: sistem Selective Catalytic Reduction ne menja proces sagorevanja, pa se Daily Euro 6 odlikuje snagom i delotvornošću uz niske radne troškove.
  • Tehnologija CNG: izvedba Daily Natural Power se odlikuje pravim benzinskim motorom (izvedenim iz dizelskog) prilagođenim da kao gorivo koristi kompresovani prirodni gas (Compressed Natural Gas), zahvaljujući čemu osigurava iste performanse i brzi odziv kao njegov dizelski ekvivalent. Daily Euro 6 šasija s kabinom Natural Power se odlikuje niskom emisijom izduvnih gasova i malom bukom.

MENJAČ HI-MATIC
S Ivecovim automatskim mjenjačem sa 8 brzina HI-MATIC Daily Euro 6 šasija s kabinom se odlikuje udobnošću, sigurnošću, uštedom goriva i odličnim performansama na širokoj paleti modela Daily.