Udobnost
-
Udobnost

Udobnost

Uživajte u vašem profesionalnom radnom okruženju

S vašim novim IVECO Dailyjem Euro 6 možete se opustiti u udobnosti kabine, dok ste za upravljačem, znajući da obavljate posao efikasno i sigurno.
Novi DAB radio integrisan u komandnu tablu nudi sve glavne funkcije DAB i FM uređaja: na primer, možete odabrati radio stanicu prema imenu, čitati naslov programa ili pesme koju slušate, podesiti uređaj za primanje saobraćajnih obaveštenja i vremenske prognoze, memorisati do 15 radio stanica i još puno toga.
Ergonomija upravljačkih prekidača na komandnoj tabli zajedno s redizajniranom instrument tablom olakšavaju sigurnu i udobnu vožnju, jer je sve nadohvat ruke i na pravom mestu.

Obloga vrata je izmenjena i u njoj se nalazi otvorena pregrada u kojoj možete, na primer, odložiti komplet za prvu pomoć. U kabini se nalazi 18 praktičnih pregrada koje vam omogućavaju da sve svoje osobne i radne predmete držite uredno i nadohvat ruke.
Komandna tabla i obloga vrata dostupne su u potpuno crnoj boji i, za one koji traže ekskluzivnost, u dizajnerskoj kombinaciji plave i crne, potpuno usklađenoj s presvlakama sedišta u kabini.

Pored toga, nova kabina IVECO Dailyja je sada tiša, smanjenjem buke za 4 decibela čime je akustika smanjena za 8%.