IVECO lansira pionirski projekat vokalnog saputnika
-
IVECO lansira pionirski projekat vokalnog saputnika

IVECO lansira pionirski projekat vokalnog saputnika

Inovativna govorna usluga omogućava vozačima IVECO-a da glasovno upravljaju planiranjem rute, provjere održavanje i stanje vozila i zatraže savjete za vožnju.

Vrhunski projekat kompanije IVECO, izgrađen na Amazon Veb Services (AVS), postavlja nove standarde u inovativnim uslugama za vozače uvođenjem usluge omogućene glasom putem Amazon Aleka.

IVECO, globalni proizvođač lakih, srednjih i teških komercijalnih vozila i autobusa, prednjači u Evropi u korišćenju AVS-ovog mašinskog učenja i Amazon Aleka da poboljša vozačevo iskustvo.

Nova inovativna govorna usluga omogućava vozačima IVECO-a da glasovno upravljaju planiranjem rute, provjere održavanje i stanje vozila i zatraže savjete za vožnju. Govorna služba takođe može da upravlja kontrolama kabine, omogućavajući vozačima da ostanu usredsređeni na put, povećavajući bezbjednost u saobraćaju. Takođe vozačima olakšava da ostanu povezani sa zajednicom vozača IVECO.

Nova govorna usluga, koju je dizajnirao IVECO Digital tim uz podršku AVS Professional Services, napravljena je u skladu sa Amazonovom metodologijom inovacija koja se uči u AVS-ovom programu za digitalne inovacije i koristi AVS mašinsko učenje, glas, bezbjednost i tehnologije bez servera.

„Oduševljeni smo novom glasovnom uslugom, koja će postaviti novi standard u automobilskoj industriji“, rekao je Fabrizio Conicella, zadužen za digitalne projekte u kompaniji IVECO.
„Koristeći širinu portfelja AVS-a, IVECO je uspio da osmisli i isporuči u rekordnom roku novu uslugu koja suštinski mijenja način na koji vozači mogu da se povežu sa našim vozilima i zajednicom naših vozača. Nova glasovna usluga kompanije IVECO podržava buduću digitalnu strategiju kompanije, jer se trudi da ponudi potpuno nov način da vozači izvršavaju svoje zadatke na interaktivan način, istovremeno podižući nivo sigurnosti i udobnosti."