Šta je novo?

IVECO S-Way, izrađen za vaše potrebe, sada je bezbedniji i produktivniji nego ikada sa upotpunjenim novim modernim izgledom.

Profitabilnost i održivost

Do 10% poboljšanja potrošnje goriva i smanjene emisije CO2 zahvaljujući novom pogonskom sistemu, kontrolama vozila i poboljšanoj aerodinamici.
Saznajte više

Novi dizajn i ergonomija

Nova unutrašnjost sa novom komandnom tablom, novim digitalnim klasterom i zabavno-informativnim sistemom, novim volanom i komandama zajedno sa izmenjenim položajem vozača kako bi se osigurala udobnost i sigurnost vozača čak i na dugim relacijama
Saznajte više

Potpomognuta vožnja i GSR

Nova pomoć na putu, prilagodljivi tempomat Stop&Go i GSR funkcionalnosti
Saznajte više

Digitalna kabina

Nova kamera bez ogledala, instrument tabla i zabavno-informativni sistem
Saznajte više

IVECO Usluge

Povećajte svoju produktivnost i maksimizirajte dostupnost svog IVECO vozila zahvaljujući našim rešenjima u pogledu mobilnosti
Saznajte više

Otkrijte više o novom modelu IVECO S-Way

Keyless Entry & Go: speed and convenience in deliveries

Keep your hands free when making deliveries with the keyless operation of the vehicle’s door locks and engine start and stop function.

Profitabilnost i održivost

Potrošnja goriva do -10% zahvaljujući potpuno renoviranom pogonskom sklopu, poboljšanoj aerodinamici i najsavremenijoj GPS prediktivnoj vožnji.

Ukupni troškovi vlasništva (TCO) su smanjeni na izuzetno konkurentan nivo zahvaljujući smanjenju potrošnje goriva i širokoj ponudi opcija održavanja i telematskih usluga koje su kreirane oko korisnika.

Novi xC13 motor sa do 580ks i 2800Nm obrtnog momenta, novi xC13 gas sa 500ks i 2200 Nm, novi odnosi zadnje osovine 2,17 i 2,06, poboljšana i optimizovana logika menjača.

3 režima vožnje od ECO do Power sa parametrima koji se mogu potpuno prilagoditi od strane vozača ili putem telematike.

Novi dizajn i ergonomija

Superioran život u vozilu zahvaljujući novom dizajnu enterijera, novoj komandnoj tabli prilagodljivoj u pogledu materijala i boja, potpuno podesivom volanu, potpuno TFT instrument tabli, zabavno-informativnom sistemu i električnoj parkirnoj kočnici.

Najsavremeniji osećaj kao u automobilu: vertikalniji volan, niži položaj vožnje za povećanu udobnost i odziv

Poboljšana prostranost i vidljivost, nove kontrole i prekidači.

Novi sklopivi sto na suvozačkoj strani instrument table je idealan za one zadatke u kabini koji zahtevaju ravnu radnu površinu sa korisnim USB utičnicom za punjenje.

Sve na svom mestu: odeljci za odlaganje predmeta i dokumenata, kako unutar tako i ispod kabine. 2 USB priključka su standardno dostupna na instrument tabli. Držači za čaše i flaše.

Nova spoljna prednja rešetka dostupna je sa izborom završnih obrada koje odgovaraju vašem ukusu.

Nova kamera bez ogledala Klase II i IV (bočni retrovizori).

Potpomognuta vožnja i GSR

Dva ADAS sistema 2 nivoa podržavaju vozača u cilju udobnijeg i sigurnijeg iskustva:

HIGHWAY ASSIST pomaže vozaču da održi kretanje sredinom trake. Koristi aktivno upravljanje i kapacitivnu detekciju ruka na volanu. Automatski se aktivira pomoću prilagodljivog tempomata.

PRILAGODLJIVI TEMPOMAT sa STOP & GO podržava vozača u održavanju bezbedne udaljenosti od vozila sa prednje strane. Smanjuje snagu motora i primenjuje kočnice da bi se održala izabrana udaljenost. Može da prati vozila u koloniu sa automatskim ponovnim pokretanjem nakon zaustavljanja do 3 sekunde.

Najnoviji evropski propisi o opštoj bezbednosti su obezbedili modelu IVECO S-Way paket novih funkcija namenjinih naprednom sistemu pomoći vozaču i zaštiti drugih učesnika u saobraćaju.

 • ALC (Alcohol Interlock Preparation): je standardizovani interfejs za blokadu motora ukoliko je vozač u alkoholisanom stanju za ugradnju kompatibilnih ili fabričkih uređaja za blokiranje vožnje usled alkohola
 • ESS (Emergency Stop Signal - Signal za zaustavljanje u slučaju opasnosti): upozorava učesnike u saobraćaju iza vozila preko svetla opasnosti,
  pri jakom kočenju
 • BSIS (Blind Spot Info System - Informacioni sistem mrtvog ugla): otkriva učesnike u saobraćaju koji se kreću brzinom od 5-20 km/h u zoni mrtvog ugla, pružajući vizuelna i akustična upozorenja
 • MOIS (Moving Off Info Sistem): otkriva obližnje učesnike u saobraćaju u zoni prednjeg mrtvog ugla, pružajući vizuelna i akustična upozorenja
 • REV (Reversing Detection - Detekcija pri kretanju unazad): pruža jasan pogled na učesnike u saobraćaju i prepreke iza vozila prilikom vožnje unazad, zahvaljujući kameri postavljenoj u zadnji poprečni nosač
 • DDAV (Driver Drownsiness Attention Warning - Upozorenje na pospanost vozača): prati budnost vozača i daje upozorenje kada je pospan
 • ISA (Intelligent Speed Assist - Inteligentni sistem za pomoć pri kontroli brzine): pomaže vozaču u uočavanju ograničenja brzine na putu, pružajući vizuelnu i akustičnu povratnu informaciju
 • AEBS (Advanced Emergency Breaking System - Napredni sistem kočenja u slučaju opasnosti): prepoznaje potencijalni prednji sudar, upozoravajući vozača i usporavajući vozilo što je više moguće. Garantovano potpuno kočenje od 80 do 0 km/h
 • LDWS (Lane Departure Warning Sistem - Sistem upozorenja na nenamerno napuštanje trake): upozorava nepažljivog vozača na izlazak vozila iz trake kada pokazivači pravca nisu aktivirani

Digitalna kabina

Udobnost vozača i lakoća korišćenja su obeležja kabine u modelu IVECO S-Way.

 • Novi puni TFT 10-inčni & 12-inčni digitalni klaster koji se može potpuno rekonfigurisati i pruža napredni ADAS interfejs i integraciju zabavno-informativnog sistema
 • Novi puni TFT 10-inčni zabavno-informativni sistem potpuno rekonfigurabilan , kompatibilan sa Carplay-om i AndroidAuto-om, 2 telefona povezana istovremeno preko Bluetooth-a, potpuno ugrađena Alexa tehnologija i integrisane kontrole klime
 • Kamere bez ogledala upotpunjuju digitalnu kabinu
 • Nove komande na volanu osiguravaju da je sve na dohvat ruke vozača

Android Auto™

Android Auto vam omogućava da koristite svoj omiljeni Android pametni telefon na vašem IVECO vozilu.
Saznajte više

Apple CarPlay™

Apple CarPlay revolucioniše vaše iskustvo vožnje tako što neprimetno integriše vaš iPhone sa instrument tablom vašeg IVECO vozila.
Saznajte više

IVECO Usluge - Rešenja za mobilnost prilagođena vašim potrebama

Sva naša vozila dolaze sa uključenim Start paketom na pet godina, što omogućava potpunu kontrolu performansi vašeg vozila i njegovog stanja. 

U slučaju potrebe, možete računati na podršku IVECO Customer Uptime Centra (Korisnički centar za produženo vreme rada) koji će vam pomoći da rešite bilo koji problem i smanjite neplanirana zaustavljanja.

Premijum ponuda sada uključuje nove i vredne usluge, kao što je Obuka o eko vožnji, koja omogućava uštedu goriva do 4%, kao i mnoge paketne ponude dizajnirane da zadovolje vaše potrebe.

IVECO Android Auto™

Android Auto vam omogućava da koristite svoj omiljeni Android pametni telefon u vozilu IVECO.
Vozite bez ometanja i proveravajte svoje poruke, upućujte pozive i pratite svoje najbrže rute dok slušate svoj savršeni zvučni zapis, sve to dostupno na displeju infotainment-a.

Možete da kontrolišete svoj pametni telefon sa žičanim i bežičnim vezama bilo glasovnim, virtuelnim ili fizičkim tasterima.

Android Auto je standard koji je razvio Google za reprodukciju aplikacija i funkcija vašeg pametnog telefona na ekranu vozila: Spotify, Audible, WhatsApp i mnoge druge.

Kako koristiti Android Auto?

Da biste koristili Android Auto, potreban vam je Android pametni telefon koji radi na Android 8.0 ili novijoj verziji sa aktivnim paketom podataka. Pratite uputstva u nastavku da biste uspostavili Android Auto vezu:

 • Povežite svoj Android pametni telefon sa vozilom pomoću USB kabla ili putem bežične veze*.
 • Preuzmite aplikaciju Android Auto ili ažurirajte na najnoviju verziju ako se to od vas zatraži.
 • Pogledajte uputstva na telefonu da vidite bezbednosne informacije, prihvatite politiku privatnosti i dodelite dozvole koje su potrebne za Android Auto za pokretanje aplikacije.

Kada je veza već uspostavljena sa vozilom, da biste pristupili Android Auto-u, dodirnite ikonu Android Auto na ekranu vozila. Ova funkcija je u procesu sertifikacije.

* Napomena: Bežična veza nije prisutna na svim infotainment sistemima.

Show less

Informacija o rešavanju problema

Ako Android Auto projekcija ne radi:

 • Proverite sa timom za podršku da li je vaš automobil kompatibilan
 • Proverite da li uređaj ispunjava minimalne zahteve
 • Proverite svoj USB kabl, potreban vam je visokokvalitetni USB kabl. Izbegavajte korišćenje produžetaka kablova.
 • Proverite podešavanja ako se povezujete sa drugim automobilom:
  1. Isključite telefon iz automobila
  2. Otvorite aplikaciju Android Auto na telefonu
  3. Izaberite Meni > Podešavanja > Povezani automobili
  4. Opozovite izbor u polju za potvrdu pored podešavanja „Dodaj nove automobile u Android Auto“.
  5. Pokušajte ponovo da priključite telefon u automobil
 • Ponovo pokrenite infotainment sistem automobila
 • Proverite sa timom za podršku da li je dostupno novo ažuriranje firmvera ​

Proverite da li mreža uređaja radi kada koristite Google pomoćnik.

Odricanje odgovornosti: Google, Android i Android Auto su zaštitni znakovi kompanije Google LLC. Da biste koristili Android Auto na displeju automobila, potreban vam je Android telefon koji koristi Android 8 ili noviju verziju, aktivan paket za prenos podataka i Android Auto APP.

Show less

Predstavljamo Apple CarPlay: Poboljšanje vašeg iskustva u automobilu

Apple CarPlay revolucioniše vaše iskustvo vožnje tako što neprimetno integriše vaš iPhone sa kontrolnom pločom vašeg IVECO vozila koja podržava pozive, navigaciju, muziku i poruke. Održava vas povezanim i zabavlja, a istovremeno osigurava vašu bezbednost na putu.
Režimi povezivanja
Apple CarPlay podržava i žičane i bežične veze*, možete da kontrolišete svoju Apple CarPlay vezu pomoću čvrstih tastera na komandama na volanu i softverskih tastera i glasom.

Kako koristiti Apple CarPlay?

Da biste koristili Apple CarPlay, potreban vam je iPhone sa aktivnim paketom podataka. Pratite sledeće da biste uspostavili Apple CarPlay vezu:

 • Povežite svoj iPhone sa vozilom pomoću USB kabla da biste uživali u pouzdanoj vezi, a takođe možete istovremeno da punite svoj uređaj i obezbedite da ostane napajan tokom vašeg putovanja.
 • Povežite svoj iPhone sa vozilom bez napora bez ikakvih kablova putem bežične veze.
 • Pogledajte uputstva na telefonu da dozvolite pokretanje aplikacije.

Kada se uspostavi veza sa vozilom, da biste pristupili Apple CarPlay-u, dodirnite ikonu Apple CarPlay na ekranu vozila.

Show less

Kompatibilne verzije uređaja i iOS

Apple CarPlay sistem je kompatibilan sa najnovijim modelima iPhone uređaja (iPhone 6 i noviji) i podržava iOS 14 i novije verzije.

Ova funkcija. je u procesu sertifikacije.

* Napomena: Bežična veza nije prisutna na svim infotainment sistemima.

Apple CarPlay, iPhone su žigovi kompanije Apple Inc., registrovani u SAD i drugim zemljama.