O nama | EUROMODUS - IVECO komercijalna vozila i kamioni

O KOMPANIJI

O nama | EUROMODUS - IVECO komercijalna vozila i kamioni

Preduzeće EUROMODUS je osnovano 1999. godine.

Tadašnji cilj preduzeća je bila trgovina rezervnim dijelovima za privredna vozila.

Kao mlada i perspektivna firma 2001. godine potpisujemo prvi ugovor sa kompanijom IVECO S.p.A. o prodaji vozila i rezervnih dijelova za područje Bosne i Hercegovine. Poslije tri uspješne godine u prodaji Iveco vozila, ukazala se potreba za kvalitetnim servisom za ovo područje, a već poslije 7 mjeseci gradnje, u oktobru 2004. ulazimo u novi i najmoderniji servis za Iveco vozila u Bosni i Hercegovini. Servis je opremljen najsavremenijim specijalnim alatima i dijagnostikom, kao i mladim kadrovima koji redovno pohađaju nastavu IVECO postprodajne akademije za servisiranje i popravku Iveco vozila.

Raspolažemo i sa magacinom rezervnih dijelova, koji redovno obnavljamo i povećavamo kako bi našim kupcima pružili što bržu i kvalitetniju uslugu.

Temelj našeg preduzeća su obrazovani, angažovani i zadovoljni radnici, a kao takvi, nosioci su uspjeha našeg preduzeća. Trudimo se da stvorimo radne uslove, koji omogućavaju našim zaposlenima da uspješno ispunjavaju svoje zadatke, kao i da budu zadovoljni poslom koji obavljaju. Povjerenje i poštovanje u ophođenju sa kolegama, načela su po kojima poslujemo.

Svoje zaposlene podstičemo i podržavamo u daljem obrazovanju, jer znamo da je rad zasnovan na znanju, ključ uspješnog poslovanja.

SAZNAJTE VIŠE
Molimo da nam date svoje podatke u nastavku da bismo saznali više. Jedan od naših stručnjaka će uskoro stupiti u kontakt sa vama.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Obrada mojih podataka od strane Euromodus automatskim ili elektronskim putem+ uključujući poštu ili e-poštu, telefon (npr. automatizovani telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i bilo koje druge (npr. veb stranice, mobilne aplikacije), u svrhu slanje komercijalnih komunikacija kao i oglašavanje proizvoda i usluga.

MARKETING TREĆIH LICA
Saopštavanje mojih podataka Euromodus + i njihova obrada u svrhu slanja komercijalne komunikacije, kao i reklamiranja proizvoda i usluga ili vršenja istraživanja tržišta.

Polja označena * su obavezna!